Ashdown – Pilgrim
370
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-370,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Ashdown – Pilgrim

  • Ashdown mahongany wood - Pilgrim
  • Ashdown ash wood - Pilgrim
Specificaties

snaren: 34 (1e oct. la - 6e oct. do) Darm laag spanning klankkast: recht hoogte: cm gewicht: 8 kg afwerking: ahoorn of mahonie

Merk

Pilgrim

Prijs

3.550€ (incl. BTW)

Categorie
klepjesharpen
Over dit project

Ontworpen in 1993, de Ashdown werd geboren uit het toenemende gebruik van harpen in traditionele Keltische muziek. Deze lichter gespannen klepjesharp is ideaal voor het spelen van snelle, delicate versieringen in de Ierse muziek, of als een begeleidend instrument voor de stem – waarvoor de heldere, zijdeachtige resonantie perfect geschikt is.

Het populairste hout voor harp maken is ahorn, maar de enigszins zachtere snaarspanning van de Ashdown stelt ons in staat om verschillende massieve houtsoorten te gebruiken, in het bijzonder as en mahonie.

Omdat deze harp wat minder inspanning vergt om te spelen, is hij ook bijzonder geschikt voor volwassen spelers die later in het leven naar de harp komen.