Canterbury – Pilgrim
374
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-374,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Canterbury – Pilgrim

  • Canterbury black gloss - Pilgrim
  • Canterbury maple wood - Pilgrim
Specificaties

snaren: 47 (0e oct. sol - 7e oct. do)
klankkast: recht of breed
hoogte: 184 cm
gewicht: 40 kg
afwerking: natuur hout of glanzend zwart

Merk

Pilgrim

Prijs

R. 22000€ (incl. BTW)
B. 23500€ (incl. BTW)

Categorie
concertharpen
Over dit project

Magnificence en een meeslepende aanwezigheid zijn woorden die kunnen worden gebruikt om zowel het uiterlijk als het geluid van de Canterbury te beschrijven. Deze harp op concert grootte is de ultieme keuze voor de professionele concertharpist.

Vloeiende lijnen ongehinderd door moeilijke details laten de natuurlijke schoonheid van de Canterburys doorschijnen. De grootste deugd is echter te vinden binnen het rijke en volle geluid van de harp. Een van de belangrijkste elementen bij het creëren van deze toon van wereldklasse is natuurlijk het klankbord. De kwaliteit van materialen en perfectie van vakmanschap zijn essentieel. Bij Pilgrim Harps kopen we de allerbeste Europese Sitka-spar op en de kwaliteit van ons klanktafel-fineer is ongeëvenaard.