Malvern – Pilgrim
372
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-372,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Malvern – Pilgrim

  • Malvern mahogany finish - Pilgrim
  • Malvern black satin finish - Pilgrim
Specificaties

snaren: 47 (0e oct. sol - 7e oct. do) klankkast: breed of recht hoogte: 178 cm gewicht: 31 kg afwerking: glanzend zwart

Merk

Pilgrim

Prijs

RK/ TD 14.200€ (incl. BTW) BK / TL 15.400€ (incl. BTW)

Categorie
concertharpen
Over dit project

Het vinden van een concertharp die licht, draagbaar en betaalbaar is, heeft altijd tot een compromis met geluidskwaliteit geleid, of het gebruik van inferieure materialen zoals nylon snaren en multiplex soundboards – tot nu toe.

Gelanceerd in 2007, The Malvern, genoemd ter ere van Edward Elgar (wiens 150e verjaardag hetzelfde jaar werd gevierd), combineert de traditionele kwaliteiten van een handgebouwd instrument met alle betrouwbaarheid en precisie die verwacht wordt van een moderne concertharp.

Deze elegante, handgemaakte pedaalharp weegt slechts 31 kg (69 lbs). Het heeft het volledige bereik van 47 snaren, en is helemaal naar de top gedreven. Het unieke gevormde uitgebreide kanktafel van de Malvern is ontworpen om een ​​toonbereik en kwaliteit te produceren die wedijveren met die van de duurste concertharp.

Uitgebreid onderzoek naar harpakoestiek; zorgvuldig gebruik van koolstofvezeltechnologie op sleutelgebieden; Mechaniekplaten die niet zullen bezoedelen en zijn voorzien van vergulde schijven, brugpinnen en vorken en onze eigen speciale klokkengeluidsgeluidsbox ribben, samen met het fijnste precisie vakmanschap, heeft geresulteerd in een harp met verhoogde sterkte, betrouwbaarheid en geluidskwaliteit, maar minder gewicht en kosten