Princes Sakura & Aeolian – Aoyama
242
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-242,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Princes Sakura & Aeolian – Aoyama

  • Princess Sakura recital - Aoyama
  • Aeollan recital - Aoyama
Specificaties

snaren: 47 (0e oct. sol - 7e oct. do) klankkast: breed hoogte: 178,5 cm gewicht: 29 kg afwerking: walnoot met decoratie van roze en gouden kersenbloesem of zonder decoratie

Merk

Aoyama

Prijs

Princess Sakura 26.000€ (incl. BTW) Aeolian 24.750€ incl. BTW)

Categorie
concertharpen
Over dit project

Geschikt voor royalty’s – en de meest veeleisende harpiste!

De prachtige decoratie van een kersenbloesem tegen een rijke natuurlijke walnootafwerking maakt dat deze harp zich onderscheid van de massa.

Toch is de prinses Sakura niet alleen een mooi gezicht. Aoyama heeft een harp gemaakt die plezierig is om te spelen, met snelle articulatie en een lichte en gemakkelijke pedaalwerk.

Elke harpiste die constant met hun harp onderweg is, zal ook blij zijn met het gewicht van deze harp. De Princess Sakura heeft een volledig 47 sanren tessiture en een brede klankkast, maar weegt slechts 28,8 kg – ongeveer 15% lichter dan de klassieke concertharp.

Nog betere, innovatieve nieuwe bouwtechnieken hebben Aoyama in staat gesteld om het gewicht en de framegrootte aanzienlijk te verminderen zonder afbreuk te doen aan de geluidskwaliteit: de Princess Sakura behoudt een warme, levendige en volle klank met een heldere, uitgebalanceerde projectie.

De Princess Sakura is ook verkrijgbaar zonder de decoratie van de kersenbloesem. De onversierde versie staat bekend als de Aeolian 47.